Коваленко повністю відновився від травми: українець готовий зіграти з Монцею

Переглядів 10925
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Коваленко повністю відновився від травми: українець готовий зіграти з Монцею
Віктор Коваленко. Фото: Спеція
Гравець збірної України Віктор Коваленко вдало пройшов курс відновлення від пошкодження та вже тренується у загальній групі Спеції, за яку готовий зіграти у найближчому матчі чемпіонату Італії.

Український півзахисник Спеції Віктор Коваленко повернувся до загальної групи італійської команди. Про це повідомляє офіційний сайт клубу Серії А.

Відомо, що українець готовий зіграти у виїзній зустрічі Спеції проти Монци в рамках дев'ятого туру італійської Серії А.

Коваленко отримав травму, коли перебував у збірній України. З того часу Віктор відновлювався від розриву приводного м'яза. Через цю причину футболіст так і не зіграв за національну команду в поєдинках Ліги націй. Також Коваленко не взяв участі у поєдинку Спеції проти Лаціо (0:4) у рамках восьмого туру Серії А.

Наступний матч Спеції проти Монци відбудеться вже завтра, 9-го жовтня. Початок цього поєдинку о 16:00. Зазначимо, що Спеція з вісьма очками в активі йде на 12-му місці у турнірній таблиці італійської Серії А.

Віктор Коваленко, права на якого належать Аталанті з Бергамо, цього сезону зіграв за Спецію шість поєдинків, у яких не записував до свого активу результативних дій.

X