Коваленко разом з сином Мальдіні переграли Інтер: Спеція вперше в історії перемогла топ-суперника

Переглядів 1325
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Коваленко разом з сином Мальдіні переграли Інтер: Спеція вперше в історії перемогла топ-суперника
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Спеція в стартовому матчі 26-го туру Серії А здобула перемогу над Інтером. Поєдинок завершився з рахунком 2:1 на користь команди Віктора Коваленка.

Перша половина зустрічі обійшлася без голів, хоча Інтер мав всі шанси піти на перерви за власної переваги в рахунку. Гості під завісу першої половини зустрічі заробили пенальті, яке не реалізував Лаутаро Мартінес.

На початку другого тайму господарі відкрили рахунок в зустрічі. На 55-й хвилині Даніель Мальдіні одним дотиком відправив м'яч у ворота Інтера. 

Цікаво, що представник легендарної футбольної династії цього сезону забивав обом міланським грандам в Серії А.

На 67-й хвилині на поле вийшов Віктор Коваленко. Здавалося, що матч так і закінчиться, проте наприкінці гри команди закрутили інтригу в протистоянні. На 83-й хвилині Лукаку з пенальті зрівняв рахунок, а за дві хвилини Коваленко заробив пенальті у ворота Інтера.

Кривдник збірної України на Євро-2020 Дензел Дюмфріс поклав на газон Коваленка, після чого арбітр призначив пенальті. М'Бала Нзола точним ударом подарував Спеції першу в історії перемогу над Інтернаціонале.

Після цієї перемоги Спеція набрала 24 очки і залишилася на 17 місці в турнірній таблиці Серії А. У наступному турі команда українця зіграє на виїзді із Сассуоло (17 березня).

X