«Кожен гравець має сам себе підготувати»: Піхаленка не тривожить відсутність тренера у збірної України

Переглядів 249
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Кожен гравець має сам себе підготувати»: Піхаленка не тривожить відсутність тренера у збірної України
Олександр Пихаленок, фото: Getty Images
Футболіст Дніпра-1 та збірної України Олександр Пихаленок висловив свою думку про те, як він дивиться на ситуацію з відсутністю головного тренера у національної команди.

Хавбек Олександр Пихаленок вважає, що в ситуації з тимчасовою відсутністю головного тренера у збірної України кожен гравець має сам відповідально підійти до своєї готовності перед стартом кваліфікації на Євро-2024.

«Так, головного тренера ще немає. Проте я вважаю, що у такій ситуації кожен гравець має сам себе підготувати через матчі. У когось уже йде чемпіонат, у когось він лише розпочнеться. Думаю, що всі підійдуть у найоптимальнішій формі», – зазначив Пихаленок.

Нагадаємо, що вже 26 березня стартує кваліфікація України на чемпіонат Європи 2024 року. У першому матчі синьо-жовті зіграють із збірною Англії у гостях. Окрім англійців нашим футболістам у групі протистоятиме:

  • Італія;
  • Північна Македонія;
  • Мальта.

На даний момент у збірній України не призначено головного тренера. УАФ очікує на закінчення контракту Сергія Реброва з Аль-Айном, щоб запросити його на цю посаду.