«Краще дати йому спокій»: журналіст висловився про Мілевського, згадавши Гаскойна та Беста

Переглядів 10436
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Краще дати йому спокій»: журналіст висловився про Мілевського, згадавши Гаскойна та Беста
Артем Мілевський. Фото: Google
Колишній нападник Динамо і збірної України Артем Мілевський не на жарт злякав усіх своїм виглядом в останньому відео. Журналіст Дмитро Поворознюк поділився своєю думкою.

Артем Мілевський опублікував відео у своєму Instagram з благодійною метою. Колишній гравець Динамо та збірної України підписав м’яч і футболку, які розіграють, а виручені кошти підуть постраждалим від війни. Однак багато хто звернув увагу на вигляд ексзірки Динамо.

Дмитро Поворознюк заявив, що Мілевському потрібно дати спокій. На думку журналіста ексфорвард залишився сам у цьому світі.

«Після Динамо заробітки впали в 10 разів, потім у 100 і зараз Артем залишився сам у світі, де всі метелики полетіли, коли світло згасло. Але замість критики, образ і сарказму на його адресу - краще дати йому спокій.

Журналіст також провів паралелі із відомими у минулому футболістами. Поворознюк порівняв їх із Мілевським та зазначив, що він сам обрав цей шлях.

«Можна проводити паралелі з суперталантами свого покоління Гаскойном та Бестом, які мали проблеми з алкоголем та депресіями - вони не змогли знайти себе в світі без фанфар і всесвітньої любові. Але Мілевський САМ обрав цей шлях. Це його вибір. У житті одного таланту недостатньо», — написав Поворознюк в інстаграмі.

  • Мілевський грав за Динамо з 2002 по 2013 рр. Нападник провів за рідний клуб 276 матчів, в яких забив 87 голів та віддав 54 асисти.
  • У складі збірної України Артем виступав з 2006 по 2012 рр. (50 матчів, вісім голів).
  • Кар'єру етнічний білорус завершив у 2021 році. Останнім його клубом був Минай (10 ігор).