«Краще взагалі не їхати до Познані»: Коноплянка шокував журналістів заявою після матчу з Медзі

Переглядів 948
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Краще взагалі не їхати до Познані»: Коноплянка шокував журналістів заявою після матчу з Медзі
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Український півзахисник Краковії Євген Коноплянка у матчі 30-го туру Екстракляси забив м'яч у ворота Медзі із Легниці. Поєдинок завершився внічию з рахунком 1:1.

На думку польських журналістів, у Краковії були проблеми зі створенням гольових моментів у цій грі, однак Євген Коноплянка має свої думки щодо цього.

«Я не сказав би, що Медзь була сильною в обороні, – досить несподівано каже українець. - Для нас не важко перейти з оборони в атаку. Наприкінці матчу ми мали можливість. Якби забили, то то була б не нічия, а наша перемога. Я визнаю, що другий тайм ми добре провели».

Найближчим матчем Краковія зіграє на виїзді з Лехом, який знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці Екстракляси.

«Напевно, це буде набагато складніший матч, ніж попередній. Ми знаємо, як Лех грає вдома. Але ми маємо подивитися на свою гру та підготуватися тактично, зрозуміти, у що ми хочемо грати».

Коноплянка також висловився, яку тактику змінити у майбутньому матчі у Познані.

«По-перше, нам потрібно подивитися, як ми можемо грати. Якщо розглядати матч із Лехом лише з погляду захисту, то, на мій погляд, краще взагалі не їхати до Познані. Давайте дивитися на нашу гру з тактичного погляду».

Контракт українця з Краковією закінчується наприкінці червня, але розмови футболіста про своє майбутнє з керівництвом клубу поки що не було.

«Не знаю, чи я залишусь у Краковії, ще не говорив про це з клубом. Тож я нічого не знаю про своє майбутнє. Не мені вирішувати. Мій контракт діє до 30 червня, а у клубі мені ще нічого не сказали», – наводить слова Коноплянки Dziennik Polski.

33-річний Коноплянка провів за Краковію у поточному сезоні 24 матчі у всіх турнірах, забив чотири м'ячі та зробив дві результативні передачі.

Команда українця зіграла 30 поєдинків, набрала 42 очки та посідає сьоме місце у турнірній таблиці чемпіонату Польщі з відставанням від єврокубкової зони у сім залікових пунктів.

Матч Лех – Краковія відбудеться шостого травня та розпочнеться о 18:30 за київським часом.