Красніков готує трансферну бомбу: взимку Дніпро-1 може підсилитися культовим для УПЛ легіонером

Переглядів 6140
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
Красніков готує трансферну бомбу: взимку Дніпро-1 може підсилитися культовим для УПЛ легіонером
Тайсон. Фото: Шахтар
Бразильський атакуючий півзахисник Тайсон, який раніше виступав за донецький Шахтар і харківський Металіст, взимку може перейти до складу Дніпра-1.

Дніпро-1 зацікавлений у трансфері бразильського хавбека Тайсона у зимове трансферне вікно. Про це повідомив сайт Sport.ua.

Спортивний директор дніпровського клубу Євген Красніков підтримує добрі стосунки з футболістом від часів його виступів за харківський Металіст.

Контракт 34-річного Тайсона з бразильським Інтернасьоналем спливає у червні наступного року, але сторони можуть достроково розірвати стосунки 1 січня, оскільки гравець втратив місце у складі команди.

Перешкодою для повернення Тайсона в УПЛ може стати війна в нашій країні, оскільки бразилець ще не визначився, чи він готовий повернутися в Україну в такий момент.

Тайсон виступав за Металіст з літа 2010 по грудень 2012 року, після чого перейшов до Шахтаря, в якому провів вісім років.

Бразилець зіграв за харківську команду 83 матчі, забив 20 голів і зробив 26 результативних передач. У складі «гірників» на рахунку Тайсона 299 поєдинків, 55 результативних ударів та 78 асистів.