Красніков розповів про бійку з генеральним директором Руху Дедишиним

Переглядів 6634
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Красніков розповів про бійку з генеральним директором Руху Дедишиним
Фото: СК Дніпро-1
Спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков прокоментував скандальну ситуацію з генеральним директором львівського Руху Ігорем Дедишиним.

У матчі сьомого туру УПЛ Дніпро-1 у Львові здобув вольову перемогу над Рухом (3:2). Львів'яни догравали матч вдев'ятьох – червоні картки отримали Віталій Роман та Денис Слюсар.

Після гри пристрасті на полі не вгамувалися, і Євген Красніков та Ігор Дедишин влаштували масову бійку.

В ексклюзивному інтерв'ю Fanday.net Красніков прокоментував скандальний епізод.

«Він до мене підбіг після матчу та почав показувати на телефоні відео, де наш футболіст нібито штовхнув гравця Руху. Я подумав спочатку, він каже про пенальті, але там був якийсь інший епізод. У результаті ми посварилися, поштовхалися і розійшлися. Бійкою я це назвати не можу, так – невелика сварка».

Також Красніков додав, що конфлікт був улагоджений і жодних претензій до Дедишина не має.

«Руки не потиснули, але розійшлися нормально. Нічого надзвичайного не сталося, самі розберемося. З Дедишиним ми знайомі 100 років, і весь цей час то сваримося, то миримося. Жодних претензій у мене до нього немає. Він бачить по-своєму епізод, а я бачу по-своєму. Те, що сталося після матчу – лише емоції».

Відео конфлікту можна подивитися тут.

Після цього поєдинку Дніпро-1 із 18 очками в активі лідирує у Прем'єр-лізі України. Рух із чотирма балами в активі знаходиться на 13 позиції.