Кримський сезон відкрито! Та чи надовго?

Переглядів 100
UkrFootball.ua UkrFootball.ua
0 голосів
Через усім відомі причини все ніяк не могли відбутися матчі в окупованому Криму. Та в минулі вихідні відкриття другої частини першості відбулося й у найпівденнішій частині України.

Відкриття футболу для АРК видалось успішним: уже на сьомій хвилині вболівальники «Севастополя» зірвались із своїх сидінь, аби відсвяткувати гол своїх улюбленців. Після подачі Ярошенка захисники «Ворскли» невдало вибили м’яч прямо на Фертова, котрий, не роздумуючи, невідпорно приклався до нього, відкривши рахунок. У цілому, цифри на табло (поряд із яким майорів Державний Прапор нашої Неньки-України) не відповідали подіям на полі: полтавці більше володіли ініціативою. Утім, підопічних болгарського наставника такий рахунок улаштовував, тому дозволяв перейти на прагматичну гру від оборони.

Заміни лише підтвердили припущення, що надалі все триватиме під диктовку гостей. Червенков не випустив жодного виконавця, щоби підсилити напад, а Сачко лише нарощував атакуючий потенціал. На полі також з’явився Баранник, який днем раніше за 20 хвилин оформив хет-трик у рамках молодіжного чемпіонату між цими командами. Отож, другий тайм телевізійна камера була частіше спрямована на володіння севастопольців, які з усіх сил намагалися захистити свої ворота. Констатуємо також із навколофутбольного: запам’яталися провокаційні вигуки «Севастополь — Крим — Росія». Напевне, складно було грати в таких психологічних умовах полтавцям. У підсумку, перша перемога «містян» у останніх п’яти поєдинках, і перша — навесні.

На післяматчевій прес-конфе-
ренції Червенков розповів, що залишився задоволений тим, що він побачив на полі. Натомість Василь Сачко зазначив, що причина поразки — в площині реалізації, а також додав, що «Ворскла» безпроб­лемно добиралася до півострова.

Євген ДЕМЯН.