«Кривенцову вдасться налагодити гру»: Бутко поділився очікуваннями від матчу з Гентом у Лізі конференцій

Переглядів 2150
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Кривенцову вдасться налагодити гру»: Бутко поділився очікуваннями від матчу з Гентом у Лізі конференцій
Богдан Бутко. Фото: Google
Ключовий захисник Зорі Богдан Бутко розповів про останні новини з табору луганської команди перед стартом в груповому турнірі Ліги конференцій 2023/2024.

Богдан Бутко продовжує перебувати на лікарняному, заліковуючи травму литкового м’язу, але постійно знаходиться поряд з командою.

Перед початком єврокубкової кампанії Зорі в Лізі Конференцій, досвідчений захисник оцінив шанси на успіх своїх партнерів по команді в протистоянні з бельгійським Гентом.

«Серйозний клуб із великими традиціями. Вони лідирують у чемпіонаті Бельгії, до того ж, можуть дозволити собі трансфери по 20 мільйонів євро. За своїм досвідом скажу, що єврокубки – інший рівень, інша мотивація.

Неважливо, на якому місці в Прем’єр-лізі, в Лізі конференцій потрібно намагатися набирати очки в кожній зустрічі. Впевнений, що Валерію Кривенцову вдасться налагодити гру», – розповів Бутко в інтерв'ю Sportarena.

  • Поєдинок першого туру групового турніру Ліги конференцій Зоря – Гент відбудеться 21 вересня. Початок матчу о 22:00 за Києвом.
  • Матч прийматиме польське місто Люблін.