«Кучер стрибав як чортик і був приборканий»: реакція чеської преси на виліт Дніпра-1 від Славії у Лізі Європи

Переглядів 1036
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
«Кучер стрибав як чортик і був приборканий»: реакція чеської преси на виліт Дніпра-1 від Славії у Лізі Європи
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Чеська преса відреагувала на матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду відбору Ліги Європи між Дніпром-1 та Славією, який закінчився виходом у наступний етап празького колективу (3:0, 1:1).

У четвер, 17 серпня, Дніпро-1 зіграв внічию у матчі-відповіді зі Славією (1:1, загальний рахунок 1:4) та вилетів у третьому кваліфікаційному раунді відбору Ліги Європи.

Чеська преса прокоментувала події матчу-відповіді в якому команда Олександра Кучера знову не змогла здобути перемогу.

iSport.cz

«Кульмінацією вечора мав стати вихід Славії в плей-офф Ліги Європи. Хоча це коштувало менше нервів, але віце-чемпіон виконав завдання.

За кілька секунд до кінця тайму Оскар і Зафеіріс залишили забагато простору для Рубчинського, який змусив замовкнути вболівальників Славії. А потім Лукаш Провод відправив передачею у втечу Вацлавава Юречку, який нарешті відзначився голом вперше за шість ігор.

Славія не повернула результат на свою користь і вперше в сезоні не перемогла. Але це її не надто турбувало».

iDNES

«Якщо до перерви, навіть з усвідомленням переваги в три м’ячі, Славія нікуди не йшла, тому допускала моменти, в яких суперник отримував м’яч і комбінувала, навіть далеко від штрафного майданчика, то після забитого м’яча намагалася мати набагато більше контролю.

Приборкався і наставник господарів Олександр Кучер, який у першому таймі стрибав, як чортик, біля столу заміни та голосно коментував будь-які вердикти іспанських арбітрів. Він театрально жестикулював, злився, і тому головний арбітр Мансано показав йому жовту картку в першому таймі. 

Дніпро-1 провів значно кращий матч, ніж тиждень тому в Празі, де цього не вистачило навіть після вилучення Огбуа».

FotbalPortal

«Мік ван Бюрен мав чудовий шанс наприкінці тайму, але його спроба перекинути Кінарейкіна не спрацювала. І Дніпро-1 за це покарав. Рубчинський відзначився голом після удару здалеку. 

Провод віддав чудовий пас на Юречка, і той впорався з Кінарейкіним. Зафейріс міг організувати камбек. Але своїм ударом з межі штрафного молодий норвежець не дозрів до великого Кінарейкіна. Зокрема завдяки йому Дніпро-1 зміг зіграти внічию в Кошице».

Sport - Aktuálně

Коли здавалося, що Славія спокійно завершить перший тайм нульовою нічиєю, то на першій хвилині Рубчинський переграв Колара дальнім ударом під стійку. Не минуло й чотирьох хвилин після зміни сторін, як Піхальонок міг зробити дубль ще більш драматичним, але Коларж втримав гостей.

Прага зрівняла рахунок за чотири хвилини. У шостій офіційній грі сезону «славісти» вперше не здобули перемоги, але це їх не надто турбувало.

  • У раунді плей-оф відбору Ліги конференцій Дніпро-1 зіграє зі словацьким Спартаком (Трнава).
  • На Славію у раунді плей-оф відбору Ліги Європи чекає зустріч з луганською Зорею.
  • Матчі пройдуть 24 та 31 серпня відповідно.
  • У неділю, 20 серпня, на підопічних Кучера гратимуть проти Оболоні в УПЛ. Початок матчу запланований на 15:00.