Кучер створив проблему Дніпру-1: журналіст оголосив, що клуб не може знайти нового тренера – Гарсія відмовився

Переглядів 11327
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
7 голосів
Кучер створив проблему Дніпру-1: журналіст оголосив, що клуб не може знайти нового тренера – Гарсія відмовився
Гонсало Гарсія. Фото: ФК Твенте
Джерело повідомило, що іспанський фахівець Гонсало Гарсія не стане новим головним тренером СК Дніпро-1. Керівники клубу не розглядають кандидатури українських спеціалістів.

Після матчу четвертого туру УПЛ Дніпро-1 – Оболонь (1:2) головний тренер дніпрян Олександр Кучер подав у відставку.

Повідомлялося, що новим наставником дніпрян має стати іспанський фахівець Гонсало Гарсія, але останні обстріли росіянами Дніпра суттєво ускладнили переговорний процес. Журналіст Михайло Співаковський повідомив, що керівництву Дніпра-1 не вдалося переконати спеціаліста поїхати до України.

«Гарсія, як і Патрік ван Леувен, працював у Ізраїлі. Він розуміє, що таке жити під акомпанемент повітряних загроз, але він людина максимально європейська.

Гонсало хотів прописати у контракті всі деталі не тільки для себе, а й для сім'ї. У підсумку останні прильоти по Дніпру максимально все ускладнили. Гарсію не вдалося переконати».

Також Співаковський розповів, що керівники дніпровського клубу налаштовані призначити новим головним тренером саме іноземця.

«Зараз ситуація патова. Українського тренера не розглядають, а європейського тренера, чиє портфоліо влаштувало на горизонті не видно. Щодо тих, які більш-менш пристойні й з якими можна робити європейський вектор розвитку не дуже хочуть. Все дуже складно, поки що працює пан Городов», – сказав Співаковський в етері ютуб-каналу ТаТоТаке.

  • У четвер, 31 серпня, у словацькому місті Кошице Дніпро-1 зіграє матч-відповідь проти Спартака Трнава. Перша гра закінчилася нічиєю (1:1).
  • Початок поєдинку запланований на 21:00 за київським часом.
  • У чемпіонаті України після трьох зіграних турів Дніпро-1 має чотири залікові бали.