«Куди біг – туди і вдарив»: журналіст виніс вердикт новачкам Шахтаря після матчу з Металістом 1925

Переглядів 2078
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Куди біг – туди і вдарив»: журналіст виніс вердикт новачкам Шахтаря після матчу з Металістом 1925
Педріньйо та Невертон. Колаж: «Український футбол»
Відомий спортивний журналіст Андрій Сеньків прокоментував гру деяких новачків донецького Шахтаря у матчі першого туру УПЛ проти Металіста 1925.

Шахтар обіграв Металіст 1925 у матчі першого туру УПЛ із рахунком 2:1. У цій грі за донеччан дебютувало в кілька гравців, серед яких Невертон, Педріньйо та Деніл Кастільйо.

Спортивний журналіст Андрій Сеньків поділився враженнями від гри цих футболістів. Зокрема, він відзначив одного з гравців, назвавши його особлисті.

«На мене враження справив Невертон: він був досить-таки активним, він дуже малого зросту, візуально здавалося, що він прям дуже відрізняється від всіх тих, хто на полі.

В нього є швидкість і прямолінійність. Я не побачив якоїсь неймовірної тонкості у роботі з м'ячем і пошуків оригінальних рішеннь. Він часто просто біг і куди біг – туди і вдарив».

Щодо Педріньйо у журналіста ще не склалося думки, а от Кастільйо він пророкує великі перспективи.

«Про Педріньйо мені важко щось сказати. А Кастільйо зіграв дуже мало, з м'ячем зтикався кілька разів. Він мені так сподобався, не знаю чому. У нього було два чи три дотики до м'яча, але кожен з них вселив впевненість.

Він одного разу класно розвернув, іншого поставив корпус. З того, що я бачив, мені видається, що він цього сезону може бути основним гравцем Шахтаря замість Тараса Степаненка», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-каналу «КДК».

  • Невертон перейшов до Шахтаря із Сан-Паулу, Педріньйо – із Атлетіко Паранаенсе. Кастільйо – із еквадорського Кіто.
  • У серпні Шахтар зіграє в рамках УПЛ з рівненським Вересом (02.08), Олександрією (12.08), Кривбасом (19.08) та ковалівським Колосом (26.08). Також другого вересня команда Патріка ван Леувена зустрінеться з закарпатським Минаєм.
  • Ще шостого серпня Шахтар зустрінеться з лондонським Тоттенгемом в рамках благодійного матчу.