Кухаревич – фанам Гіберніана: «Ви – найкращі з тих, для кого я коли-небудь грав»

Переглядів 496
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Кухаревич – фанам Гіберніана: «Ви – найкращі з тих, для кого я коли-небудь грав»
Микола Кухаревич. Фото: ФК Суонсі Сіті
Микола Кухаревич після завершення переходу у Суонсі звернувся до вболівальників шотландського клубу Гіберніан, де українець виступав на правах оренди.

Суонсі вчора офіційно оголосив про перехід Кухаревича на постійній основі. Фінансова сторона угоди з Труа не розголошується.

Кухаревич у своєму Instagram тепло попрощався з шотландськими вболівальниками, які не хотіли розлучатися з екс-форвардом молодіжної збірної України.

«Настав час сказати величезне спасибі всій величезній родині Гібс за минулий сезон! Мені було дуже приємно бути частиною вашого чудового клубу. У нас було багато хороших виступів, і ми досягли мети - грати в єврокубках. Я впевнений, що міг би домогтися більшого, якби не травми, але такий футбол!»

Українець став одним з улюбленців місцевої публіки, пропустивши через травму більшу частину сезону.

«Хочу висловити величезну подяку партнерам по команді, тренерам, усім співробітникам клубу, і, звісно ж, уболівальникам! Чесне слово, ви - найкращі з тих, для кого я коли-небудь грав! Ці спогади назавжди залишаться в моєму серці! Сподіваюся зустрітися з вами знову!» – написав Кухаревич.

  • Кухаревич за рік у Гіберніані відіграв 15 матчів, забив п'ять голів і віддав один асист. Transfermarkt оцінює українця в півмільйона євро.
  • Суонсі за підсумками сезону Чемпіоншипа 2022/23 посів десяте місце в турнірній таблиці, набравши 66 очок після 46 поєдинків.