Легенда Челсі може очолити команду Мудрика: відомі деталі

Переглядів 2540
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Легенда Челсі може очолити команду Мудрика: відомі деталі
Френк Лемпард. Фото: Google
Легенда англійського футболу Френк Лемпард може стати головним тренером лондонського Челсі, який шукає нового наставника після відставки Грема Поттера.

Лондонський Челсі розглядає можливість призначити 44-річного англійського спеціаліста Френка Лемпарда виконуючим обов'язків головного тренера команди до кінця поточного сезону. Про це повідомляє авторитетне видання The Times.

За даними цього джерела, лондонський клуб паралельно буде вести переговори з кандидатами на посаду головного тренера, а саме з іспанцем Луїсом Енріке та німцем Юліаном Нагельсманном. 

Раніше з посади наставника команди Челсі звільнив Грема Поттера. Виконуючим обов’язки головного тренера призначено Бруно Сальтора. Під його керівництвом Челсі зіграв унічию 0:0 з Ліверпулем.

Френк Лемпард грав за Челсі у 2001-2014 роках, здобувши з командою масу титулів. У якості головного тренера англійський спеціаліст працював з лондонцями у 2019-2021 роках. Потім Лемпард очолював Евертон, який відправив його у відставку.

Челсі на даний момент з 39 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці АПЛ. Також «аристократи» продовжують грати в Лізі чемпіонів, де в рамках 1/4 фіналу вони зіграють з мадридським Реалом.

Що стосується Михайла Мудрика, то українець на даний момент зіграв за Челсі дев'ять матчів та відзначився одним асистом.