Легенда Металіста сьогодні повернувся в УПЛ: бразилець виступатиме за інший клуб та прагне допомогти команді

Переглядів 1337
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Легенда Металіста сьогодні повернувся в УПЛ: бразилець виступатиме за інший клуб та прагне допомогти команді
Клейтон Шав'єр. Фото: Металіст
Сьогодні, 1 квітня, Металіст 1925 оголосив про підписання контракту з легендою чемпіонату України бразильським півзахисником Клейтоном Шав'єром.

Прес-служба Металіста 1925 1 квітня оголосила про укладення угоди з Клейтоном Шав'єром.  Бразилець відомий українським шанувальникам футболу за своїми виступами у складі іншого харківського клубу - Металіста.

Потім Шав'єр повернувся до Бразилії, де виступав за Палмейрас, Віторію і КРБ, а потім завершив ігрову кар'єру, але зізнався, що після тренувань із Металістом 1925 у Туреччині вирішив повернутися в професійний футбол у 40 років.

«Після того, як я тренувався з Металістом 1925 у Туреччині, у мене виникло бажання відновити ігрову кар'єру. Я відчув, що ще не все сказав на футбольному полі. І якраз усе так співпало, що Металіст 1925 також вирішив запропонувати мені контракт».

Також Шав'єр заявив, що хоче допомогти Металісту 1925 пробитися в єврокубки.

«І я вирішив прийняти цю пропозицію, оскільки хочу допомогти Металісту 1925 відібратися в єврокубки. Щоб і самому там зіграти ще раз, а також, щоб була можливість представити випускників моєї школи відразу на європейських аренах. Буду радий вийти на поле у футболці Металіста 1925 в офіційному матчі», - сказав Шав'єр. 

Але уважні вболівальники Металіста 1925 подивилися в календар і згадали, що сьогодні 1 квітня, а тому зробили висновок, що харківський клуб не просто пожартував щодо підписання Шав'єра, а й вигадав його промову. Про це фанати написали в коментарях у соціальних мережах Металіста 1925.

«З першим квітня дорогі друзі».

«Жажа наступний. Інфа сотка))) ».

«Виглядає так, ніби самі за нього і розповіли. Якось занадто ідеально».

«З 1 квітня))))😂😂😂😂😂».

Нагадаємо, що кольори Металіста Шав'єр захищав з 2010 по 2015 рік і зумів провести за цей час 109 матчів і забити 46 голів.