Легенда Шахтаря не планує завершувати кар'єру: досвідчений хавбек шукає нову команду

Переглядів 3932
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
Легенда Шахтаря не планує завершувати кар'єру: досвідчений хавбек шукає нову команду
Марлос. Фото: ФК Шахтар
Колишній півзахисник донецького Шахтаря та харківського Металіста Марлос нині перебуває без команди, проте бразилець немає наміру закінчувати ігрову кар'єру.

Марлос після закінчення контракту з Атлетіко Паранаенсе з січня цього року перебуває у статусі вільного агента. Як повідомляє видання iG Esporte, футболіст зараз аналізує варіанти для продовження кар'єри.

За інформацією джерела, 34-річний хавбек був близьким до підписання контракту з арабським клубом, але угода не відбулася через стислі терміни і проблеми в переговорному процесі.

Марлос не поспішає відгукуватися на першу-ліпшу пропозицію, оскільки є дуже забезпеченою людиною, яка вже заробила собі на життя.

Нагадаємо, що Марлос приїхав до України у січні 2012 року. Тоді він перейшов із Сан Паулу в Металіст за чотири мільйони євро. У складі харківського клубу він провів 75 матчів, у яких забив 13 м'ячів та зробив 18 асистів.

На старті кампанії 2014/15 Марлос через фінансові проблеми Металіста перейшов у Шахтар за вісім мільйонів євро. За «гірників» він відіграв 287 матчів, у яких забив 74 голи та віддав 65 результативних передач. З клубом він виграв 12 внутрішніх трофеїв.

У лютому 2022 року Марлос перейшов із Шахтаря в Атлетіко Паранаенсе на правах вільного агента.

X