Легендарний екс-форвард АПЛ назвав причину проблем Челсі: Мудрик також винен

Переглядів 1466
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Легендарний екс-форвард АПЛ назвав причину проблем Челсі: Мудрик також винен
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик виступає за лондонський Челсі, який на думку легендарного колишнього нападника АПЛ Алана Ширера, дуже погано грає в атаці.

Михайло Мудрик разом з Челсі вчора, 18 лютого, сенсаційно програли аутсайдеру чемпіонату Англії Саутгемптону (0:1). Алан Ширер впевнений, що лондонці слабко грають у атаці.

Ширер вважає, що проблема Челсі у слабкому нападі. Легенда АПЛ зізнався, що не розуміє, що команда іноді там робить.

«Це була суміш чудового захисту та воротаря, а також дуже поганої гри нападу команди. Іноді я не розумію, що намагається робити Челсі в атаці».

Легенда АПЛ зазначає, що через незадовільні результати може захитатися крісло під головним тренером Челсі Гремом Поттером.

«Це тривожний час для Поттера. Він перебуває під величезним тиском. Одна перемога в десяти матчах та чотири забиті голи за цей час. Команда далека від оптимальної форми в атаці», – пояснив Ширер у репортажі ВВС.

Зазначимо, що Мудрика критика Ширера також торкається, адже українець провів п’ять матчів за Челсі, але не відмітився жодною результативною дією.

Нагадаємо, що Ширер, який у своїй ігровій кар'єрі виступав за Блекберн та Ньюкасл, досі є найкращим бомбардиром в історії АПЛ. На його рахунку 260 голів у 441 матчі.