Легендарний Ширер включив Зінченка в символічну збірну АПЛ: українець всіх вразив грою з МЮ

Переглядів 575
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Легендарний Ширер включив Зінченка в символічну збірну АПЛ: українець всіх вразив грою з МЮ
Олександр Зінченко. Фото: Google
Олександр Зінченко вразив всіх своєю грою у матчі з Манчестер Юнайтед. Легенда Ньюкаслу та збірної Англії Алан Ширер виділив українця та включив його до символічної збірної АПЛ.

Легендарний форвард збірної Англії Алан Ширер, який зараз працює експертом, відзначив яскраву гру українського футболіста Арсенала Олександра Зінченка у переможному для «канонірів» матчі АПЛ з Манчестер Юнайтед (3:2).

52-річний Ширер склав свою символічну збірну 21 туру АПЛ, до якої увійшов і лідер збірної України.

Зінченко повністю зіграв матч проти Манчестер Юнайтед (3:2) і взяв участь у двох гольових атаках лондонців. Після переможного поєдинку Сашко отримав низку позитивних відгуків від фанів, експертів і легендарних футболістів.

Компанію українському дефендеру в обороні в символічній команді Ширера склали Наіф Агерд (Вест Гем), Тіагу Сілва (Челсі) та Кріс Річардс (Крістал Пелас). Також в топ-11 футболістів туру опинилися одноклубники Зінченка, а саме Едвард Нкетія, який оформив дубль у ворота МЮ, та Букайо Сака, який відзначився одним точним ударом.

Зазначимо, що вже 27 січня Арсенал у рамках Кубку Англії зустрінеться з Манчестер Сіті. У лютому «каноніри» в рамках АПЛ зустрінуться з Евертоном (04.02), Брентфордом (11.02), Манчестер Сіті (15.02), Астон Віллою (18.02) та Лестером (25.02).

X