Легіонер Руху дав оцінку українцям, які виступають в АПЛ: його товариш грає з Миколенком в Евертоні

Переглядів 1775
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Легіонер Руху дав оцінку українцям, які виступають в АПЛ: його товариш грає з Миколенком в Евертоні
Вів Соломон-Отабор. Фото: Рух
Англійський півзахисник львівського Руху Вів Соломон-Отабор дав характеристику українським футболістам, які зараз грають в чемпіонаті Англії.

Перший англієць в історії львівського Руху Вів Соломон-Отабор, відповідаючи на запитання редактора FanDay.net оцінив українських гравців, що нині грають в АПЛ.

Англійський вінгер вважає, що Михайло Мудрик дуже сильний гравець, якому просто потрібен час, щоб проявити себе. 

«З Мудриком ми встигли пограти в одному чемпіонаті восени 2022 року. Дуже сильний гравець. Йому просто потрібно в Англії трохи часу. Думаю, скоро він покаже свій рівень у Челсі. У лондонців потужний склад, як тільки вони знайдуть свою гру, ця команда сильно проявить себе в АПЛ».

Соломон-Отабор вважає, що Олександр Зінченко в Англії вже пристосувався до рівня чемпіонату.

«Олександр Зінченко, навпаки, в Англії вже як риба у воді. Він дуже технічний і майстерний гравець, зміг довести свій рівень у найкращих командах АПЛ – Манчестер Сіті та Арсеналі».

Що стосується Віталія Миколенко, то гравець Руху запевнив, що його товариш Алекс Івобі відгукувався про захисника збірної України позитивно.

«Як і Зінченко, ліворуч у захисті грає Віталій Миколенко, хоч це майстер іншого профайлу. В Евертоні він має дуже впевнений вигляд. Мій друг, півзахисник Алекс Івобі зараз виступає з українцем в одній команді й давав досить сильні характеристики Віталію», - розповів Соломон-Отабор.

Нагадаємо, що Арсенал Зінченка нині займає друге місце в АПЛ і продовжує боротьбу за чемпіонські медалі з Манчестер Сіті. Участь українця у вирішальних матчах під питанням, через травму.

Челсі Михайла Мудрика проводить провальний сезон і зараз йде на 11 місці.

Евертон Миколенка продовжує боротьбу за виживання та вже сьогодні зіграє з Манчестер Сіті. Матч 17-ї команди Англії з лідером чемпіонату розпочнеться о 16:00 за київським часом.