Леоненко в ролі головного тренера: експерт вибрав гравців до збірної України – відомо, чи включено Зінченка до складу

Переглядів 1049
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Леоненко в ролі головного тренера: експерт вибрав гравців до збірної України – відомо, чи включено Зінченка до складу
Гравці збірної України. Фото: УАФ
Колишній нападник Динамо, а нині відомий футбольний експерт Віктор Леоненко, склав список гравців, яким довірив би грати у своїй команді, якби він був тренером.

Віктор Леоненко відгукнувся на прохання сайту FanDay.net склав збірну з найкращих, на його думку, українських футболістів.

Збірна Леоненка: Різник (Шахтар) – Адамюк (Дніпро-1), Забарний (Борнмут), Матвієнко (Шахтар), Миколенко (Евертон) – Бражко (Зоря) – Циганков (Жирона), Пихальонок (Дніпро-1), Судаков (Шахтар) ) – Клммчук (Рух), Довбик (Дніпро-1)

Запасні: Бущан (Динамо), Трубін (Шахтар), Імереков (Зоря), Степаненко (Шахтар), Ковалець (Олександрія), Русин (Зоря), Ванат (Динамо).

«Миколенко набагато сильніший за Соболя, який рідко грає у складі збірної. Зінченку? Він взагалі до моєї команди не потрапляє – ні на захист, ні на півзахист. Це людина, яка грає на чистих м'ячах, а наша збірна на чистих м'ячах тільки з Мальтою може пограти, і то подивимося. З Англією я Зінченка взагалі не бачив. Я беру до збірної гравців з упором на оборону, адже з Італією атакувати не вийде», – сказав Леоненко.

Збірна України стартувала у кваліфікації на Євро-2024 виїзним матчем проти англійців, який завершився поразкою нашої команди (0:2).

Наступні поєдинки збірної України у відборі на Євро-2024 мають відбутися у червні:

  • 16 червня – Північна Македонія – Україна;
  • 19 червня – Україна – Мальта

Також синьо-жовті проведуть контрольний матч з командою Німеччини (12 червня). До цих поєдинків збірну України має готувати Сергій Ребров, якого представлять 30 травня.

У п'ятницю, 26 травня, було оголошено склад збірної України на червневі матчі.