Левандовський забив свій перший м'яч на Чемпіонатах світу: Польща у бойовому матчі переграла Саудівську Аравію

Переглядів 460
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Левандовський забив свій перший м'яч на Чемпіонатах світу: Польща у бойовому матчі переграла Саудівську Аравію
Польща - Саудівська Аравія. Фото: ФІФА
У матчі другого туру групи С Польща зустрічалася із сенсаційною Саудівською Аравією, яка в минулому матчі переграла Аргентину. Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь польської збірної.

Обидві команди після першого туру Чемпіонату світу зуміли набрати очки. Польща зіграла в нульову нічию з Мексикою, а Саудівська Аравія у неймовірному матчі обіграла беззаперечного фаворита Аргентину. Тому гра обіцяла бути дуже інтригуючою.

Початок матчу видався дуже нервовим, адже за 20 хвилин гри команди награли на чотири жовті картки.

Але Польща змогла впоратися із своїми нервами та відкрила рахунок у матчі на 39-й хвилині гри. Левандовський зіграв на відкритого у штрафному майданчику партнера по команді, котрим виявився Зелінський, і той завдав удару в один дотик. Аль-Оваїс не зміг зупинити м'яч, який влетів під поперечину.

Проте Саудівська Аравія отримала свій золотий шанс відігратися на останніх хвилинах першого тайму. Воротар Польщі Щесний зумів парирувати пенальті та залишив свої ворота сухими.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги Польщі.

Другий тайм Саудівська Аравія розпочала дуже жваво, адже моменти біля воріт Щесного з'являлися майже кожні п'ять хвилин.

Але поляки зуміли переломити хід гри та двічі влучили в каркас воріт протягом декількох хвилин. Проте збільшити перевагу для комфортного самопочуття так і не вдавалося.

На 82-й хвилині Польща все-таки домоглася свого. Після катастрофічної помилки суперника м'яч отримав Левандовський, котрий з близької відстані закотив його в сітку. Це перший гол польського форварда на Чемпіонатах світу.

Фінальний свисток зафіксував перемогу Польщі з рахунком 2:0.

Переглянути голи цього матчу можна в телеграм каналі FanDay

Таким чином Польща піднялася на першу позицію у групі С, маючи у своєму активі чотири очки. Саудівська Аравія залишилася з трьома пунктами та опустилася на другу позицію.