Лідер збірної України на шляху до АПЛ: футболіст може змінити команду

Переглядів 172
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Лідер збірної України на шляху до АПЛ: футболіст може змінити команду
Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Вінгер Жирони та національної збірної України Віктор Циганков перебуває у сфері інтересів кількох клубів англійської Прем'єр-ліги, які хочуть бачити футболіста у своїх лавах.

Арсенал, Ліверпуль і Астон Вілла мають намір посилити інтерес до Віктора Циганкова, талановитого українського вінгера, який виблискує  за Жирону. Клуби АПЛ серйозно розглядають 26-річного футболіста як можливість підсилити свої фланги і відправлять скаутів постежити його грою в найближчі тижні. 

Циганков, який зарекомендував себе як один із найвидатніших гравців Ла Ліги, може стати наступним, хто зробить стрибок в еліту англійського футболу, повідомляє Fichajes.

Арсенал, зокрема, шукав довгострокову альтернативу на фланзі, і після того, як під час літнього трансферного вікна йому не вдалося здійснити жодного трансферу на цю позицію, ім'я Циганкова набуло популярності. 

Астон Вілла,після від'їзду Мусси Діабі до Саудівської Аравії, бачить Віктора опцією для посилення конкуренції. у Ліверпуля також є вагомі причини уважно стежити за гравцем Жирони в умовах невизначеності навколо майбутнього Мохамеда Салаха, в якого закінчується контракт з мерсисайдцями.

Якщо Циганкову вдасться зберегти свій рівень гри, не дивно, якщо команда Прем'єр-ліги підпише його цієї зими.

  • 26-річний Циганков провів за Жирону в поточному сезоні п'ять матчів у всіх турнірах, забив один гол і зробив одну результативну передачу.
  • Наступний матч Жирона зіграє на виїзді проти Валенсії в рамках шостого туру іспанської Прімери в суботу, 21 вересня.