«Лікарі роблять усе можливе»: реакція Ротаня на матч з Румунією і шанси Мудрика зіграти на Євро-2023 U-21

Переглядів 1884
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
«Лікарі роблять усе можливе»: реакція Ротаня на матч з Румунією і шанси Мудрика зіграти на Євро-2023 U-21
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань розповів про стан гравців, що прибули з національної команди, а також поділився очікуваннями щодо матчу з Румунією.

Молодіжна збірна України продовжує свій шлях на чемпіонаті Європи. У першому турі команда Руслана Ротаня подолала Хорватію (2:0), а наразі «молодіжка» готується до матчу з господарями своєї групи – Румунією, що пройде 24 червня у Бухаресті. 

Керманич молодіжної збірної розповів, чи зможуть гравці, що прибули до розташування команди з ушкодженнями, взяти участь у прийдешньому матчі. Мова про Владислава Ваната та Михайла Мудрика:

«З Мудриком та Ванатом наразі працюють лікарі, вони роблять все можливе. Загадувати наперед ми не можемо. У кожного футболіста організм свій. Це все буде видно на перших тренуваннях, під час тестів. Це все покаже, чи зможуть хлопці взяти участь у матчі, чи ні».

Михайло Мудрик. Фото: УАФ

Окремо Ротань приділив увагу готовності Анатолія Трубіна до гри з Румунією:

«У воротарів вища відповідальність, ніж у польових гравців, але Толя – великий професіонал. Ми через спільні розмови дізнаємось про його психологічний і фізичний стан. Будемо вже ближче до гри приймати рішення, є ще два дні на відновлення – буде видно».

Наостанок головний тренер молодіжної збірної поділився очікуваннями від матчу з румунами:

«Не треба звертати увагу на поразку Румунії від Іспанії. Іспанія – це Іспанія. Після поразки румуни будуть іншою командою, їм діватись нікуди. Очікуємо на важкий матч, як у фізичному, так і психологічному плані», – зазначає Ротань у коментарі Суспільне Спорт

  • Після першого туру Євро-2023 збірна України посідає другу сходинку групи В, господарі квартету румуни – останні.
  • Матч Румунія - Україна відбудеться 24 червня на стадіоні «Стяуа» у Бухаресті. Початок гри – о 19:00.