Лише треті в історії України: Рух зіграє у престижному турнірі в Італії

Переглядів 1930
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Лише треті в історії України: Рух зіграє у престижному турнірі в Італії
Рух U19. Фото: ФК Рух
Молодіжна команда Руха візьме участь у дуже престижному турнірі в Італії. До цього від України у цьому змаганні брали участь Динамо та Шахтар.

Молодіжна команда руху навесні 2023 року візьме участь у розіграші престижного турніру Viareggio Cup, який відбудеться в Італії, повідомляє Fiorentina.it.

«Турнір у Віареджо завжди був дуже уважним до міжнародної динаміки: мир, толерантність між народами та боротьба з расизмом є частиною нашої історії. Участь українського формування – це наш маленький, але значущий меседж у пошуках миру в усьому світі», – заявив президент Centro Giovani Calciatori Алессандро Паладжі.

Нагадаємо, 73-й розіграш Кубка Віареджо (призначений для команд Прімавери) пройде з 20 березня до 3 квітня 2023 року. Рух стане лише третьою українською командою, яка виступала у цьому турнірі після Динамо (1996) та Шахтаря (2008)

Нагадаємо, що юніори Руху пройшли два попередні раунди Юнацької ліги УЄФА, в яких обіграли польський Заглембе та турецький Галатасарай. Львів’яни отримали собі в суперники міланський «Інтер», який посів друге місце у своїй групі.

X