Лівий берег презентував новий стадіон на 5000 глядачів: можливо, на ньому гратиме команда ЗСУ

Переглядів 1681
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Лівий берег презентував новий стадіон на 5000 глядачів: можливо, на ньому гратиме команда ЗСУ
Лівий берег. Фото: Лівий берег
ФК Лівий берег представив нову сучасну арену, на якій, можливо, гратиме команда ЗСУ. Новостворена арена може прийняти близько 5000 глядачів.

У суботу, 15 жовтня, ФК Лівий берег презентував власний стадіон стандартних розмірів з натуральним покриттям. На урочистостях з цієї нагоди зібралися вихованці Академії Лівого, батьки та гості. 

На запрошення президента клубу Миколи Лавренка на захід прибув президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, перший віце-президент Вадим Костюченко,  уславлені футболісти, перші віце-президенти УАФ Анатолій Дем’яненко, Олексій Михайличенко та Олег Протасов, президент ПФЛ Олександр Каденко, голова Київської обласної асоціації футболу Андрій Засуха, голова Золочівської ОТГ Олександр Лазаренко, Почесний консул Литовської Республіки в Україні Робертас Габулас та низка інших друзів Лівого Берега.  

Стадіон був збудований в короткі терміни, але вийшов напрочуд дивовижним за своїм архітектурним рішенням. Його місткість складає близько 5000 глядачів, він має підігрів та автоматичний полив. Як відзначив почесний президент клубу, Заслужений тренер України Микола Павлов подібних стадіонів в Україні одиниці і він здатний приймати матчі будь-якого рівня, в тому числі й міжнародного значення. 

Чудовий сонячний день дозволив отримати насолоду від справжньої осені, а сама презентація стадіону видалася по-справжньому феєричною. Після перегляду презентаційного ролика щодо будівництва стадіону, теплих слів і вручення нагород традиційно першими випробували газон вихованці Академії клубу. Майбутні футболісти провели міні-турнір на призи клубу. Гостей свята розважав талісман клубу Лелека, з яким було багато охочих зробити світлину. 

«Стадіон відкрив свою браму. Лівий Берег Києва отримав найкращий футбольний стадіон. Продовжуємо розвивати футбольну інфраструктуру і український футбол. Тільки вперед!», – значиться на сторінці Лівого Берегу у Фейсбуці.   

Нагадаємо, що раніше була інформація про те, що на стадіоні Лівого Берега може грати команда ЗСУ.