«Ломаченко – зрадник»: боєць Грузинського легіону не побоявся назвати боксера тим, ким він є насправді

Переглядів 11294
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Ломаченко – зрадник»: боєць Грузинського легіону не побоявся назвати боксера тим, ким він є насправді
Василь Ломаченко, після того, як йому «підфарбував» обличчя Девін Хейні. Фото: Google
Боєць Грузинського легіону Міро Ванадзе, який воює на боці України, жорстко висловився відносно позиції деяких українських спортсменів, зокрема й Ломаченка. Василю від Міро перепало найбільше.

Професійний боєць ММА, воїн Грузинського легіону, який воює на боці України, Міро Ванадзе, максимально прямо висловив свою думку, щодо українських спортсменів, які мають, м'яко кажучи неоднозначну позицію, щодо війни в Україні.

Насамперед дісталося боксеру і вірному прихожанину УПЦ МП Василю Ломаченку.

«Не розумію тих, хто мовчить, маючи велику аудиторію. Не говорить про війну в соцмережах. Ломаченко – колаборант, і я сподіваюся, що український народ покарає його. А всі його пости – не за наші ідеали. Він працює на росіян, і те, як він чинить – це гріх. Це проросійська людина, колаборант, і він не повинен піднімати український прапор, тому що він не заслуговує на це, а прапор – це святе і для України, і для Грузії», сказав Ванадзе в інтерв'ю Ютуб-каналу Sportarena.

Натомість позицію відносно ще одного українського боксера, чемпіона світу у надважкому дивізіоні Олександра Усика, який, між іншим є кумом Ломаченку, Ванадзе назвав правильною. Коротко сказавши, що Усик – красень та молодець.