Не повернулися в Україну: два колишні гравці Динамо потрапили в список порушників від Мінмолодьспорту

Переглядів 36356
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Не повернулися в Україну: два колишні гравці Динамо потрапили в список порушників від Мінмолодьспорту
Артем Громов. Фото: Google
Міністерство молоді та спорту України опублікувало список спортсменів, які не повернулися до країни після виїзду за кордон під час повномасштабної війни з РФ.

До списку осіб, які порушили взяті зобов’язання щодо термінів повернення на територію України, потрапили 236 осіб. Серед них два колишні гравці Динамо: Артем Громов, який зараз грає на Кіпрі за АЕК (Ларнака) та Владислав Кулач, що виступає за азербайджанську Зіру.

Варто зазначити, що Міністерство молоді та спорту України дозволило перетинати кордон спортсменам для участі у міжнародних змаганнях за погодженням із Державною прикордонною службою. Проте, як можемо спостерігати низка осіб порушила зобов'язання щодо тимчасового повернення в Україну.

До списку, з не відомих причин, не потрапили Михайло Мудрик та Ілля Забарний, які взимку перейшли в клуби чемпіонату Англії. 

Також серед 256 спортсменів був відсутній Віктор Циганкова, який взимку став гравцем Жирони. Проте, в ЗМІ  була інформація, що він є засновником благодійного фонду, що дає йому змогу виїхати з України через систему «Шлях». 

  • Кулач у восьми матчах за Зіру забив три голи та віддав одну гольову передачу.
  • Громов відіграв у 12 поєдинках за АЕК, результативними діями не відзначався.
X