«Льотчикам платили 100 доларів. Були згодні летіти у грозу»: ексзахисник ЦСКА-Борисфен – про польоти на Ан-26

Переглядів 524
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Льотчикам платили 100 доларів. Були згодні летіти у грозу»: ексзахисник ЦСКА-Борисфен – про польоти на Ан-26
Олег Кузнецов. Фото: УАФ
Колишній захисник легендарної команди Динамо 1986 року Олег Кузнецов розповів історію з часів, коли він грав у клубі ЦСКА-Борисфен про те, як війсьовий літак доставляв їх на матчі.

Олег Кузнецов, ексзахисник ЦСКА-Борисфену розповів в інтерв'ю сайту «Український футбол» історію про допомогу клубу від армії.

«Команда літала на військовому літаку Ан-26, який возив десантників. Там було два-три крісла, на яких сиділи тренери, а футболісти сиділи на лавах уздовж борту, застелених армійськими ковдрами, один проти одного.

Але нас усе влаштовувало. Це краще, ніж їхати автобусом кілька годин. Літак летів у будь-яку погоду. Льотчикам платили по 100-200 доларів, тому вони були згодні летіти навіть у грозу», – сказав Кузнецов для «УФ».

  • Кузнецов вихованець чернігівської Десни. У Динамо 60-річний захисник грав з 1983 по 1990 рік: 224 гри, 18 голів.
  • Пізніше оборонець пограв за шотландський Рейнджерс, ізраїльський Маккабі Хайфа, а закінчив кар'єру в ЦСКА-Борисфен, за який виступав протягом сезону 1994-95 і зіграв 12 матчів.
  • У 2002 році Кузнецов увійшов до тренерського штабу збірної України Олега Блохіна. Як тренер збірної брав участь у чемпіонаті світу-2006 у Німеччині.
  • Нині він очолює команду синьо-жовтих у категорії U-18.