«Луческу і не приховує»: Леоненко відреагував на питання підписника, іронічно підколовши Ярмоленка

Переглядів 7361
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
«Луческу і не приховує»: Леоненко відреагував на питання підписника, іронічно підколовши Ярмоленка
Андрій Ярмоленко та Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував ситуацію з кадровим складом команди Мірчі Луческу та підколов капітана збірної України Андрія Ярмоленка.

Ексфорвард київського Динамо Віктор Леонеко відповів на запитання власного підписника про падіння якості чемпіонату України після масового відходу легіонерів, а особливо бразильців.

«Луческу і не приховує, що йому подобається працювати з бразильцями. Мірча немало бразильців виростив. У Шахтарі ж брали хороших перспективних з яких ліпили якісних гравців, які потім поїхали у великі клуби за великі гроші.

Звісно, що коли цікавих бразильців береш, то наші не тягнуть (та вже й давно). Футболісти швидше навчаються у гравця, у лідера команди, а чому зараз можна навчитися у Ярмоленка? Під себе на себе?».

Також Леоненко вважає, що капітан Динамо Сергій Сидорчук мав би вже поступитися місцем молодшому Володимиру Бражку.

«Бражко вже давно повинен був у складі грати, але його досі тільки на заміну випускають. Про захист взагалі мовчу, там відмазка залізна: «У нас грає молодь». Добре, що Луческу сказав, що ці оборонці наразі не тягнуть цей рівень. Хоча б щось визнають, це радує», – сказав Леоненко у власному телеграм-каналі.

  • Леоненко грав за київське Динамо з 1992 по 1997 рік.
  • Ярмоленко у складі Динамо провів 345 матчів, забив 140 голів, віддав 90 асистів та виграв вісім трофеїв.
  • Луческу працював у Шахтарі з 2004 по 2016 рік.