«Луческу може не залишитися в Україні»: європейський клуб зацікавлений у запрошенні тренера Динамо

Переглядів 617
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Луческу може не залишитися в Україні»: європейський клуб зацікавлений у запрошенні тренера Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Мірча Луческу у разі відходу з київського клубу має варіанти продовжити кар'єру у рідній Румунії. Названо навіть можливий майбутній клуб спеціаліста.

Луческу користується популярністю у країнах, де працював раніше. Так, до турецької програми Fanatik Superliga запросили власника бухарестського Рапіда Дана Цуку. Ведучий Хорія Івановічі запропонував йому розглянути кандидатуру Луческу.

«На вашому місці я б привів Луческу до Рапіду найближчими роками. Я дам підказку вам – Мірча цілком може не залишитися в Україні», – здивував висловлюванням Івановічі.

На що Цуку відповів, що не виключає запрошення Містера до його команди.

«Особисто я не дуже добре знаю Мірчу Луческу. Лише його досягнення. Людина з такими результатами не може бути перевагою для будь-якого клубу Румунії. Зокрема і для Рапіда. Луческу створює структуру, фундамент, де можна будувати далі. Цікава порада, я обов'язково обговорю її з колегами», – наводить слова Цуку Fanatik.ro.

Луческу очолював Рапід у Луческу в сезонах-1997/98 і 1999/2000 і ставав з клубом чемпіоном Румунії, володарем Кубка і Суперкубку країни.

Контракт Луческу з Динамо розрахований до літа 2024 року. На зимову перерву біло-сині пішли на третьому місці у турнірній таблиці УПЛ. Друга частина сезону чемпіонату України відновиться на початку березня.

X