Луческу помилився у прогнозі: Коноплянка дебютував за ЧФР Клуж і одразу вилетів з Ліги конференцій

Переглядів 2514
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
4 голоси
Луческу помилився у прогнозі: Коноплянка дебютував за ЧФР Клуж і одразу вилетів з Ліги конференцій
Євген Коноплянка. Фото: ЧФР Клуж
Румунський Клуж, у якому грає український вінгер Євген Коноплянка, програв турецькому Адана Демірспор та вилетів у другому раунді відбору до Ліги конференцій (1:2).
  • У першому матчі ФК Адана Демірспор з ЧФК Клуж сильнішого не виявили (1:1).
  • Склад ЧФР Клуж оцінюється в 18,9 млн, ФК Адана Демірспор у 42,20 млн євро.

У четвер, 3 серпня, ЧФР Клуж поступився ФК Адана Демірспор в рамках другого раунду кваліфікації до Ліги конференцій (1:2).

Перший тайм пройшов під повним контролем турецького клубу. Проте команда Патріка Клюйверта зуміла відзначитися у воротах Клужа лише наприкінці першої половини гри. 

На 43-й хвилині після подачі з кутового від ексхавбека Динамо Юнеса Беланди головою влучно пробив нігерійський півзахисник Бабаджіде Девід Акінтола.

У другому таймі захисник Адани Демірспор Ендрю Гравійон заробив червону картку після фолу у штрафному майданчику на нападникові ЧФР Клуж Даніелі Бірліджі. Бити пенальті пішов захисник Васіле Могош, який зумів переграти воротаря турецького клубу Горана Карачича.

Український вінгер Євген Коноплянка дебютував у цій грі за нову команду. Новоспечений гравець ЧФР Клуж з'явився на полі на 75-й хвилині, змінивши нападника Ермала Краснікі.

Крапку в грі поставив гол нападника Адана Демірспор Шеріфа Ндіаї, який зумів відзначитися після розіграшу штрафного удару аж на 90+4 хвилині поєдинку.

Фінальний свисток арбітра Натана Вербомена зафіксував перемогу турецького клубу, яка не дозволила команді Коноплянки вийти до наступного раунду Ліги конференцій.

Ліга конференцій. Другий кваліфікаційний раунд

Адана Демірспор – ЧФР Клуж – 2:1 (1:0)

Голи: Акінтола, 43, Ндіай 90+4 – Могаше, 68.

  • Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу пророкував для ЧФР Клуж вихід у груповий етап Ліги конференцій.
  • У третьому кваліфікаційному раунді до Ліги конференцій Адана Демірспор зіграє з хорватським Осієком.
  • Матчі відбуватимуться 10 та 17 серпня.