«Луческу радив йому не повертатися»: як наставник Динамо дав дуже точний прогноз

Переглядів 8295
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
8 голосів
«Луческу радив йому не повертатися»: як наставник Динамо дав дуже точний прогноз
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Син головного тренера київського Динамо Мірчі Луческу – Разван – провів невдалий відрізок на чолі ПАОКу. Журналіст з Румунії розповів, хто був проти повернення фахівця до Греції.

Цього сезону ПАОК, який очолює Разван Луческу, посів лише четверте місце у чемпіонаті Греції та зазнав поразки у фіналі Кубка від АЕКа (0:2).

В ефірі ProSport Live журналіст Даніель Назаре висловив припущення, що Луческу-молодший покине ПАОК ще до завершення терміну дії його контракту, і це може статися вже цього літа. Згідно з його словами, Луческу може перейти до Саудівської Аравії, де він раніше тренував Аль-Хіляль.

Андрій Тріфан, головний редактор ProSport, повідомив, що Мірча Луческу, батько Развана, радив йому утриматися від повернення до ПАОКу.

«Мірча Луческу та інші люди з його оточення, радили йому не повертатися до ПАОКу, бо він досягнув там усього. Бос не збирався робити значні інвестиції. АЕК мав ненависть до команди із Салоніків і до Развана Луческу. Було кілька ігор, коли він залишив стадіон лише завдяки охороні».

Тріфан вважає, що провал другої каденції Развана в ПАОКу був очевидний.

«Було зрозуміло, що повернення нічим добрим не закінчиться. Без бюджету вони перевели посередніх гравців. Ймовірно він виграє чемпіонат в арабському регіоні. Це може бути команда з Еміратів чи Саудівської Аравії. У будь-якому випадку команда з фінансовим потенціалом», – сказав журналіст в ефірі ProSport Live.

Нагадаємо, що Луческу-молодший очолював ПАОК з 2017 до 2019 рр. Разом з клубом він зумів виграти чемпіонат Греції, а також двічі святкував перемогу в Кубку країни.

X