Луческу зібрався до Галатасараю: наставник Динамо спілкувався з керівництвом турецького гранда

Переглядів 1032
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Луческу зібрався до Галатасараю: наставник Динамо спілкувався з керівництвом турецького гранда
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Мірча Луческу, що є головним тренером київського Динамо, а у минулому тренував Галатасарай, зв’язався з боссами турецького клубу, щоб підтримати команду після страшних землетрусів.

Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу не залишився осторонь жахливої трагедії. Румунський фахівець зателефонував керівництву Галатасарая і підтримав клуб у лихоліття для Туреччини.

Як повідомляє Fanatik, Луческу запропонував провести благодійний матч між Динамо та Галатасараєм. Зазначається, що остаточне рішення ухвалить президент турецького гранду Дурсун Озбек.

Відмітимо, що десять днів тому на південному сході Туреччини стався сильний землетрус магнітудою 7,4 бали. Число загиблих у країні вже досягло близько 36 тисяч.

Після землетрусу футбольна спільнота також об'єдналася, оскільки допомога продовжує надходити до Туреччини з усього світу.

Нагадаємо, що 77-річний румунський фахівець тренував Галатасарай у 2000-2002 роках, Бешикташ у 2002-2004 роках та збірну Туреччини у 2017-2019 роках. Луческу виграв із Галатасараєм чемпіонат Туреччини та Суперкубок УЄФА.

Луческу очолив київське Динамо влітку 2020 року, підписавши контракт на два роки з можливістю продовження ще на один сезон.