«Луческу зіграв найважливішу роль у моїй кар'єрі»: відомий румунський нападник подякував наставнику Динамо

Переглядів 335
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Луческу зіграв найважливішу роль у моїй кар'єрі»: відомий румунський нападник подякував наставнику Динамо
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо Київ
Легендарний румунський нападник Флорін Редучою згадав свій дебют на професійному рівні під керівництвом нинішнього головного тренера Динамо Мірчі Луческу.

Флорін Редучою дебютував у професійному футболі у складі Динамо Бухарест 10 травня 1986 року у віці 15 років. Квиток у великий футбол йому дав нинішній наставник Динамо Київ Мірча Луческу, який випустив його на заміну у грі з Тімішоарою (2:1).

Наразі екс-форвард національної збірної Румунії згадує, що відчував великий страх перед дебютом. Редучою заявив, що вдячний за квиток у великий футбол Мірчі Луческу.

«Я був дуже слабкий і наляканий. Я страшенно боявся! Я зіграв, здається, хвилин 15, і це був мій дебют в Динамо. Дякую цій незвичайній людині та тренеру Мірчі Луческу!».

Екс-футболіст досі вважає Луческу найголовнішим тренером у своїй кар'єрі.

«Він був тренером, який зіграв найважливішу роль у моїй кар'єрі. Найважливіша людина у моєму житті! Без нього я б не став футболістом хорошого рівня, і я справді багато в чому йому завдячую».

Також Редучою розповів, що Луческу допоміг йому перейти до Брешії з Верони 1998 року, де вони знову змогли попрацювати разом.

«Він зіграв важливу роль у моєму переході з Верони до Брешії, коли мав провальний сезон. Незважаючи на сумніви та критику з боку вболівальників, а також власника Джіно Коріоні, який не хотів мене бачити, Луческу вдалося взяти мене із собою», – цитує Редучою gsp.

Зазначимо, що у футболці бухарестського Динамо нападник виступав з 1986 по 1999 роки. За команду він провів 76 матчів, у яких забив 29 голів.

У складі Брешії Редучою грав із 1998 по 2000 роки. У 37 матчах бомбардир забив п'ять разів.

X