Лукас відсвяткував чергове повернення до Депортіво: екс-легіонер Карпат почав забивати у рідному клубі

Переглядів 461
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
Лукас відсвяткував чергове повернення до Депортіво: екс-легіонер Карпат почав забивати у рідному клубі
Лукас Перес. Фото: Google
Колишній футболіст Карпат та Динамо Лукас Перес відсвяткував третє повернення до рідного Депортіво. 34-річний форвард повернувся до клубу з рідного міста.

Лукас заради повернення до Депора скинувся с клубом, щоб той викупити свій контракт у Кадіса за мільйон євро. Повторний дебют Переса у Ла-Коруньї припав на матч 18-го туру Терсери проти Уніоністаса.

Нападник вийшов на поле з перших хвилин, записавши на свій рахунок дубль. Перес розписався у воротах Уніоністаса на 48-й та 93-й хвилинах поєдинку. Матч завершився з рахунком 3:0 на користь Депортіво.

Після 18 турів Депор на чотири очки відстає від лідера Кордови. У нинішній кампанії Депортіво виступає в Терсері (третій за силою дивізіон Іспанії).

Загалом у футболці Депортіво Лукас провів 37 матчів, забив 35 голів та віддав 22 асисти. Transfermarkt оцінює вартість гравця у два мільйони євро.

Нагадаємо, що з 2011 по 2013 роки. іспанець грав за Карпати (60 матчів, 15 голів, вісім асистів). У лютому 2013 року Перес на правах оренди перейшов до Динамо, за яке не провів жодної хвилини, посварившись із тодішнім наставником киян Олегом Блохіним.