«Лунін дасть слабинку – це йому дорого обійдеться»: експерт критикує Анчелотті за ставлення до Андрія

Переглядів 870
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Лунін дасть слабинку – це йому дорого обійдеться»: експерт критикує Анчелотті за ставлення до Андрія
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Google
Екс-наставник Вереса Юрій Вірт висловився з приводу ситуації навколо майбутнього Андрія Луніна в мадридському Реалі та його конкуренції з Кепою Аррісабалагою.

Вірт вважає несправедливим ставлення до Луніна збоку головного тренера Реала Карло Анчелотті, який публічно демонструє симпатії Кепі, за що отримав порцію критики.

«Не ясно чи зможе Кепа повноцінно відновитися до матчу Ла Ліги, а Луніну треба тільки працювати. І все. Так як він працював, так і продовжувати. Це дуже важко нам сприйняти, бо Лунін показав надійну гру, а ті заяви, які робить головний тренер – дивні. Але треба доводити, шанс є, шанс ще буде і треба його використовувати»/ 

На думку експерта, Луніну зараз не можна припускатися помилок.

«Як тільки Андрій дасть слабинку – це йому дорого обійдеться. Якщо він так буде продовжувати, то шанси будуть грати. Побачимо, як Кепа буде реагувати, якщо він буде грати. Лунін ще може підписати новий контракт з Реалом, якщо буде так працювати далі», – сказав Вірт у коментарі NV.

  • 24-річний Лунін зіграв у поточному сезоні п'ять поєдинків, у яких пропустив два м'ячі.
  • Контракт українського воротаря з Реалом дійсний до червня 2024 року.Transfermarkt оцінює вартість Луніна у п'ять мільйонів євро.