Лунін не зміг відбити шикарний штрафний у виконанні зірки Реала: відео неймовірного гола

Переглядів 1456
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Лунін не зміг відбити шикарний штрафний у виконанні зірки Реала: відео неймовірного гола
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Голкіпер мадридського Реалу Андрій Лунін продовжує тренуватися з командою Карло Анчелотті, незважаючи на чутки про можливий перехід у Ов'єдо.

Український воротар Реала Андрій Лунін пропустив шикарний м'яч зі штрафного на тренуванні команди. Захисник мадридської команди Едер Мілітао чудово виконав штрафний майданчик, не залишивши жодних шансів Луніну відбити цей м'яч.

Раніше з'явилася інформація, що Лунін незадоволений своїм становищем у мадридській команді та має непорозуміння з головним тренером «вершкових» Карло Анчелотті на цьому ґрунті, тому може змінити клуб.

У послугах українського голкіпера зацікавлений Ов'єдо, який вже провів переговори з президентом Реала Флорентіно Пересом. Очікується, що Лунін виступатиме за нову команду на правах оренди до кінця цього сезону.

23-річний Лунін виступав в Ов'єдо у другій половині сезону 2019/20. Тоді українець провів 20 матчів у Сегунді, у яких пропустив 20 м'ячів, а у шести поєдинках відіграв «на нуль».

Лунін провів за Реал цього сезону сім матчів і пропустив чотири м'ячі. Контракт українського голкіпера з іспанським клубом діє до червня 2024 року.

X