Лунін – один з найгірших гравців Реалу: відоме видання винесло вирок голкіперу збірної України

Переглядів 2785
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
3 голоси
Лунін – один з найгірших гравців Реалу: відоме видання винесло вирок голкіперу збірної України
Андрій Лунін. Фото: Google
Голкіпер національної збірної України та мадридського Реалу Андрій Лунін продовжує бути об'єктом критики для норовливих іспанських журналістів.

Цькування триває. Воротар Реала Андрій Лунін отримав свою оцінку за виступи за сезоні 2022/23 років, який він знову переважно спостерігав з-за широкої спини основного голкіпера «вершкових» бельгійця Тібо Куртуа.

«Лунін вийшов у 12 матчах за Реал і не вразив, хоча він заслуговує на похвалу за кілька сейвів у переможному Ель Класіко, але він не зробив відчутного впливу на іншу частина сезону. Контракт Луніна спливає у червні 2024 року, і нова угода видається малоймовірною», – так словесно оцінили виступи луніна журналісти порталу Goal.

Саме на цьому сайті днями вийшла стаття із оцінками за сезон для гравців Реала. Українець отримав 5 балів із 10 можливих і залишився одним із найгірших, залишивши нижче себе лише Едена Азара та Маріано Діас.

  • Цього сезону Лунін провів у футболці Реала 12 поєдинків у всіх турнірах, з яких 4 відстояв на нуль; 
  • До Мадрида українець перебрався з Дніпра у 2018 році;
  • Разом з Реалом Лунін здобув звання чемпіонів Іспанії в сезоні 2021/2022, виборов Кубок Іспанії в сезоні 2023/2023, Суперкубок Іспанії в 2021 році, Суперкубок УЄФА в 2022 та підкорив Клубний чемпіонат світу у 2022.