Лунін отримав одну з найнижчих оцінок: Реал з автоголом та нереалізованим пенальті програв Мальорці

Переглядів 20470
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Лунін отримав одну з найнижчих оцінок: Реал з автоголом та нереалізованим пенальті програв Мальорці
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Реала Андрій Лунін взяв участь у матчі Ла Ліги з Мальоркою. Українець вийшов на поле з перших хвилин та вже на початку поєдинку пропустив м'яч.

П'ятого лютого в рамках 20 туру іспанської Ла Ліги мадридський Реал на виїзді зустрічався з Мальоркою.

У цьому поєдинку неочікувано вийшов зіграти у воротах український голкіпер «галактікос» Андрій Лунін. Вся справа в тому, що на передматчевій розминці отримав пошкодження основний воротар мадридців Тібо Куртуа, тому Карло Анчелотті виставив в основу саме Луніна. І вже на 13 хвилині Мальорка вийшла вперед після того, як відзначився автоголом Начо. М'яч від голови гравця Реала парашутом залетів у ворота мадридців, а Лунін тільки і спостерігав за тим, як «шкіряний» влітає у дев'ятку.

У другій половині зустрічі мадридці мали прекрасну можливість повернути статусу поєдинку паритет, але Марко Асенсіо не реалізував пенальті. Більше голів у цій зустрічі не було, а тому Мальорка перемогла з рахунком 1:0. 

Від порталу статистики WhoScored Лунін за цей матч отримав одну з найнижчих оцінок у складі Реала, а саме 5,9. Нижче бали отримали тільки Начо, який відзначився автоголом (5,8), Асенсіо, який не реалізував пенальті (5,6) та Діаз, який вийшов на заміну (5,7).

Після цієї вікторії Мальорка з 28 очками в активі іде десятою. Реал з 45 балами другий і ризикує ще більше відстати від першої Барселони, яка на п'ять балів випереджає «вершкових» та ще має сьогодні зіграти з Севільєю.

Стосовно Андрія Луніна додамо, що українець зіграв у цьому сезоні вже свій восьмий матч за Реал. У цій зустрічі він пропустив п’ятий м’яч у поточному сезоні.

X