Миколенко стримав Зінченка від бійки: українець завівся під час матчу АПЛ

Переглядів 12657
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Миколенко стримав Зінченка від бійки: українець завівся під час матчу АПЛ
Миколенко стримує Зінченка, який рветься до Мопе. Фото: Getty Images
Український захисник Евертона Віталій Миколенко не дозволив українському футболісту Арсенала Олександру Зінченку розпочати бійку з Нілом Мопе.

Четвертого лютого в рамках 22 туру Англійської Прем'єр-ліги Евертон на «Гудісон Парк» зустрічався з Арсеналом. Для Шона Дайча це була перша гра у якості головного тренера «ірисок».

В основі на цю зустріч вийшли українські легіонери обох команд, а саме захисник Евертона Віталій Миколенко та універсал Арсенала Олександр Зінченко.

Перший тайм цього протистояння завершися нульовою нічиєю. На 60 хвилині Джеймс Тарковскі вивів Евертон вперед завдяки своєму голу. Забитих м'ячів у цьому поєдинку більше не було, а тому «іриски» перемогли з рахунком 1:0.

Евертон виграв матч з рахунком 1:0 та перервав свою тривалу серію без перемог. Арсенал же, навпаки, вперше за довгий час програв в АПЛ. Також зазначимо, що для лондонців це друга поразка поспіль. Раніше 27 січня вони поступилися Ман Сіті також 0:1 в рамках Кубка Англії. Окрім того, зазначимо, що новоспечений наставник Евертона Шон Дайч стартував з перемоги в новій команді та ще й в матчі з поточним лідером АПЛ.

Додамо, що у додатковий час поєдинку Евертон – Арсенал виникла сутичка між Олександром Зінченком та форвардом ліверпульців Нілом Мопе, а згодом стосунки з’ясовували вже представники обох команд. На кадр також потрапив епізод, коли Віталій Миколенко стримує Олександра Зінченка, який рветься до Ніла Мопе, аби з’ясувати стосунки.

Також після матчу головному тренеру Арсенала Мікелю Артеті довелося виводити з поля Олександра Зінченка, тому що він продовжував з'ясовувати стосунки з гравцями Евертона.