Зінченко після поразки від Евертона з'ясовував стосунки: українця з поля вивів Артета

Переглядів 7064
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Зінченко після поразки від Евертона з'ясовував стосунки: українця з поля вивів Артета
Артета виводить Зінченка з поля. Фото: Getty Images
Українець Олександр Зінченко завівся після програшного поєдинку з Евертоном. Українець почав з'ясовувати стосунки з футболістами ліверпульської команди.

Четвертого лютого в рамках 22 туру Англійської Прем'єр-ліги Евертон на «Гудісон Парк» зустрічався з Арсеналом. Для Шона Дайча це була перша гра у якості головного тренера «ірисок».

В основі на цю зустріч вийшли українські легіонери обох команд, а саме захисник Евертона Віталій Миколенко та універсал Арсенала Олександр Зінченко.

Перший тайм цього протистояння завершися нульовою нічиєю. На 60 хвилині Джеймс Тарковскі вивів Евертон вперед завдяки своєму голу. Забитих м'ячів у цьому поєдинку більше не було, а тому «іриски» перемогли з рахунком 1:0.

Евертон виграв матч з рахунком 1:0 та перервав свою тривалу серію без перемог. Арсенал же, навпаки, вперше за довгий час програв в АПЛ. Також зазначимо, що для лондонців це друга поразка поспіль. Раніше 27 січня вони поступилися Ман Сіті також 0:1 в рамках Кубка Англії. Окрім того, зазначимо, що новоспечений наставник Евертона Шон Дайч стартував з перемоги в новій команді та ще й в матчі з поточним лідером АПЛ.

Додамо, що у додатковий час поєдинку Евертон – Арсенал виникла сутичка між Олександром Зінченком та форвардом ліверпульців Нілом Мопе, а згодом стосунки з’ясовували вже представники обох команд. Після фінального свистка Зінченко не хотів уходити з поля та продовжував сперечатися з футболістами «ірисок», повідомляє видання The Sun. У підсумку Зінченка з поля виводив головний тренер Арсенала Мікель Артета, який, до речі, свого часу грав за Евертон. 

X