Лунін проти Барселони: стало відомо, коли відбудеться Ель-класіко в чемпіонаті Іспанії

Переглядів 376
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Лунін проти Барселони: стало відомо, коли відбудеться Ель-класіко в чемпіонаті Іспанії
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Іспанська ліга офіційно назвала дату, коли відбудеться матч між каталонською Барселоною та мадридським Реалом. Цього сезону обидві команди знову ведуть запеклу боротьбу за чемпіонство.

На даний момент Барселона є лідером турнірної таблиці Ла Ліги із 56 очками. Реал набрав на п'ять балів менше, але слід додати, що підопічні Карло Анчелотті зіграли на один матч більше.

Очна зустріч може вплинути на долю чемпіонського титулу. Сьогодні стало відомо, що Ель-класіко відбудеться 19 березня на стадіоні «Камп Ноу». Початок матчу о 22:00 за київським часом.

Тим часом Барселона та Реал також зіграють у півфіналі Кубка Іспанії. Перший матч заплановано на 2 березня, матч у відповідь – на 5 квітня.

Нинішнього сезону Барселона та Реал зустрічалися між собою двічі. У рамках чемпіонату Іспанії перемогу здобули «вершкові» (3:1), а ось команда Хаві обіграла свого суперника з таким самим рахунком у фіналі Суперкубка країни.

У першому із цих поєдинків зіграв голкіпер Реала Андрій Лунін. 24-річний українець провів цього сезону 11 матчів, у яких пропустив дев'ять м'ячів.

X