Лунін відкидає продовження контракту з Реалом: українець всерйоз розглядає прощання з Мадридом

Переглядів 12313
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
6 голосів
Лунін відкидає продовження контракту з Реалом: українець всерйоз розглядає прощання з Мадридом
Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Реал може втратити одного зі своїх важливих гравців. Український голкіпер Андрій Лунін всерйоз розглядає можливість покинути клуб замість того, щоб підписати новий контракт.

Більшу частину минулого сезону Андрій Лунін був першим номером у воротах Реала. Український голкіпер замінив травмованого Тібо Куртуа.

Він виграв конкуренцію у Кепи Аррісабалаги, якого мадридський клуб орендував у Челсі. Лунін показав себе з найкращого боку, зокрема, у чвертьфіналі Ліги чемпіонів проти Манчестер Сіті.

Хоча українець не розчаровував упродовж усього сезону, головний тренер Реала Карло Анчелотті зробив ставку на вищезгаданого Куртуа у вирішальному матчі Ліги чемпіонів на «Вемблі» проти дортмундської Боруссії (2:0).

Донедавна здавалося, що Лунін підпише новий контракт із Реалом. Мадридці були задоволені воротарем і хотіли залишити його в себе якомога довше.

Українець також мав намір залишитися в Мадриді. Однак після фіналу Ліги чемпіонів ситуація змінилася, повідомляє Marca.

Зараз голкіпер роздумує над тим, чи варто йому підписувати новий контракт. Він всерйоз розглядає можливість покинути Реал уже в наступне трансферне вікно.

  • 25-річний Лунін провів за мадридську команду в поточному сезоні 31 матч у всіх турнірах (12 із них – на «нуль») і пропустив у них 32 м'ячі.
  • В рамках Ліги чемпіонів сезону 2023/24 українець зіграв вісім поєдинків (два з них - на «нуль») і пропустив десять м'ячів.
  • 32-річний Куртуа пропустив більшу частину сезону через травми, проте встиг провести п'ять матчів: нуль пропущених м'ячів.