Лунін відмовив європейському гранду: також українця хотіли клуби АПЛ і Бундесліги

Переглядів 20962
Дмитро Котков Дмитро Котков
3 голоси
Лунін відмовив європейському гранду: також українця хотіли клуби АПЛ і Бундесліги
Андрій Лунін. Фото: Google
Український воротар Андрій Лунін мав пропозицію від амстердамського Аяксу, але відмовив, тому що бажає грати за мадридський Реал. Також українець мав варіанти в АПЛ і Бундеслізі.

Воротар мадридського Реалу Андрій Лунін хоче залишитися в «королівському клубі». Українець відхилив всі пропозиції, які йому надійшли. Про це повідомляє видання Relevo.

Одним із таких клубів був амстердамський Аякс. Після відмови українця амстердамці підписали контракт з воротарем Херонімо Рульї, який раніше виступав за іспанський Вільярреал.

Також відомо, що у Луніна були пропозиції від клубів з АПЛ та німецької Бундесліги.

Також слід додати, що влітку ситуація може змінитися. У голкіпера залишиться рік контракту з мадридцями. Сторони проаналізують ситуацію та приймуть рішення щодо майбутнього українського воротаря.

На даний момент у сезоні-2022/2023 Лунін зіграв за Реал 630 хвилин. У трьох із семи матчів він зіграв на нуль, а в інших чотирьох пропустив чотири м’ячі. До слова, третього січня Реал з Луніним у воротах переміг в матчі Кубку Іспанії.

На даний момент Реал Мадрид разом з Барселоною мають по 38 очок в активі і вони ділять першу-другу позиції в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії.