Лунін з Реалом виграв Клубний чемпіонат світу: тріумфальне фото з церемонії нагородження

Переглядів 8813
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Лунін з Реалом виграв Клубний чемпіонат світу: тріумфальне фото з церемонії нагородження
Реал святкує перемогу на Клубному чемпіонаті світу. Фото: Реал
Реал Мадрид разом з українським воротарем Андрієм Луніним переміг у фіналі Клубного чемпіонату світу. «Галактікос» виграли з рахунком 5:3 в Аль-Хіляля.

11 лютого в рамках фіналу Клубного чемпіонату світу в марокканському Рабаті мадридський Реал зустрівся з Аль-Хілялем, який представляє Саудівську Аравію. В основі мадридців на цей матч вийшов український воротар Андрій Лунін, який 11 лютого відзначив свій 24 день народження.

Мадридці повели в рахунку 2:0 після голів Вінісуса Жуніора та Федеріко Вальверде на 13 та 18 хвилинах. Але на 26 хвилині Мусса Марега вибіг майже один на один з Андрієм Луніним, пробив по воротах і м'яч прослизнув під руками українця та закотився у ворота. Перший тайм виграв Реал з рахунком 2:1.

На початку другого тайму Реал встиг забити ще два голи у виконанні Бензема та Вальверде, який оформив дубль. Аль-Хіляль на це відповів точним ударом у виконанні Луїса В'єтто. Після цього суперники обмінялися ще голами. На точний удар Вінісіуса, який оформив дубль, Аль-Хіляль відповів голом В’єтто, який також записав до свого активу дубль.

У підсумку Реал переміг з рахунком 5:3 та в п’ятий раз став переможцем Клубного чемпіонату світу. 

Андрій Лунін вперше виграв трофей Клубного чемпіонату світу. Раніше голкіпер Реала також перемагав зі збірною України на молодіжному чемпіонаті світу-2019 (U-20).

Зазначимо також, що для Луніна це вже п’ятий трофей у складі Реала. Раніше українець здобув з мадридською командою титули Ла Ліги, Суперкубка Іспанії, Ліги чемпіонів та Суперкубка УЄФА.