Лунін здобув з Реалом шостий трофей: мадридці з фартовим українцем нарешті виграли Кубок Іспанії

Переглядів 9900
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Лунін здобув з Реалом шостий трофей: мадридці з фартовим українцем нарешті виграли Кубок Іспанії
Реал виграв Кубок Іспанії. Фото: Реал
Мадридський Реал здобув трофей Копа дель Рей. Галактікос підкорився цей титул вперше з сезону 2013/2014. Для українського воротаря Андрія Луніна це перша перемога в Кубку Короля.

Шостого травня в рамках фіналу Кубку Іспанії в Севільї мадридський Реал зустрічався з Осасуною.

«Галактікос» вийшли вперед завдяки голу Родріго на другій хвилині зустрічі. До перерви рахунок не змінився.

А на початку другої половини зустрічі Лукас Торро повернув статусу поєдинку паритет. Та вже на 70 хвилині Родріго знову забив, оформивши дубль.

Більше голів не було, а тому Реал переміг, здобувши черговий трофей. Український воротар мадридців Андрій Лунін весь матч провів на заміні.

Кубок Іспанії. Фінал

Реал Мадрид - Осасуна - 2:1

Голи: Родріго, 2, 70 - Торро, 58.

Зазначимо, що для Реала це вже 20 Копа дель Рей в історії. Також слід зазначити, що для королівського клубу це перший трофей Кубку Іспанії, починаючи з сезону 2013/2014.

Для українця Луніна це перший титул Кубку Іспанії. Загалом з Реалом українець виграв уже шість різних трофеїв по одному разу. Раніше, окрім Кубку Іспанії, Лунін також здобув трофеї Ла Ліги, Суперкубку Іспанії, Ліги чемпіонів, Суперкубку УЄФА та Клубного чемпіонату світу.

Стосовно українського воротаря зазначимо, що він взяв участь в одному поєдинку переможного для Реала розіграшу Кубку Іспанії. Це було третього січня на стадії 1/16 фіналу в матчі проти Касереньйо, коли мадридці виграли з рахунком 1:0. Загалом у цьому сезоні на даний момент голкіпер збірної України зіграв 12 поєдинків за «галактікос».