Марсель програв у центральному матчі Ліги 1: відома оцінка Маліновського

Переглядів 14119
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Марсель програв у центральному матчі Ліги 1: відома оцінка Маліновського
Маліновський у матчі з Лансом. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський взяв участь у поєдинку 34 туру Ліги 1 проти Ланса. Український півзахисник Марселя вийшов у старті і був замінений у другій половині зустрічі.

Шостого травня в рамках центрального матчу 34 туру французької Ліги 1 Ланс на своєму полі приймав Марсель. Обидві команди ведуть запеклу боротьбу за друге місце, яке гарантує участь у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Українець Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі провансальців на цей матч. На восьмій хвилині лідер Марселя Алексіс Санчес забив м'яч, але суддя скасував гол після перегляду VAR. А ось гол Секо Фофани перед самою перервою був чистим і дозволив Лансу виграти перший тайм. 

На 60 хвилин Лоїс Опенда забив ще один м'яч для господарів, які повели 2:0. На 76 хвилині замість Маліновського на поле вийшов Дімітрі Паєт, який через 12 хвилин відзначився голом.

Але Ланс втримав переможний рахунок 2:1.

Від порталу статистики WhoScored Руслан Маліновський за цей матч отримав оцінку 6,5. Це середній бал серед усіх гравців Марселя.

Після цього поєдинку Марсель із 70 очками іде третім у Лізі 1. Другий Ланс має 72 бали в активі. А ПСЖ лідирує з 75 очками та маючи гру в запасі.