«Луніну доведеться зачекати»: шанси українця замінити Куртуа стали примарними

Переглядів 530
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Луніну доведеться зачекати»: шанси українця замінити Куртуа стали примарними
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Український голкіпер мадридського Реала Андрій Луніна знову не отримає ігрового часу у найближчих матчах, оскільки травма Тібо Куртуа виявилася несерйозною.

Раніше була інформація, що воротар Тібо Куртуа залишив табір збірної Бельгії через розтягнення м'яза, що приводить, і повернувся в розташування Реала. Однак пошкодження бельгійця виявилося не дуже серйозним.

Попередні травми бельгійця призвели до того, що український голкіпер цього сезону через відсутність Куртуа провів загалом одинадцять матчів, причому деякі з них були дуже важливими.

Наприклад, Ель-Класіко на «Сантьяго Бернабеу» (3:1), у якому українець показав чудову гру. Однак знову зіграти у найближчих матчах Реалу він не зможе. Також Андрій не зміг зіграти за збірну України у матчі відбору Євро-2024 проти Англії (0:2), оскільки тренерський штаб синьо-жовтих віддав перевагу Анатолію Трубіну.

«Новий шанс для Луніна змінити Куртуа у воротах зіпсувався. Луніну доведеться зачекати», – написало авторитетне іспанське видання AS.

Наступний офіційний поєдинок мадридська команда проведе другого квітня в рамках 27-го туру Прімери вдома проти Вальядоліда. Через три дні «вершкові» зіграють на виїзді у матчі-відповіді 1/2 фіналу Кубка Іспанії проти Барселони.

У поточному сезоні Лунін у складі Реала провів 11 матчів у всіх турнірах, у яких пропустив чотири м'ячі та чотири гри відстояв «на нуль».

Контракт українця із європейським грандом розрахований до липня 2024 року. Transfermarkt оцінює Андрія у п'ять мільйонів євро.

X