«Львів уже програє 9 чи 10 ігор, це «збиті льотчики»: гравці Руха прокоментували очікування від дербі

Переглядів 712
Максим Недавній Максим Недавній
4 голоси
«Львів уже програє 9 чи 10 ігор, це «збиті льотчики»: гравці Руха прокоментували очікування від дербі
Фото: ФК РУХ
Поєдинок 27-го туру УПЛ між Львовом та Рухом пройде в неділю, 21-го травня, на «Арені Львів», початок – о 17:00. «Жовто-чорні» прагнуть узяти реванш за поразку в зустрічі першого кола, коли поступилися Львову з рахунком 1:2.

Аргентинський вінгер Фабрісіо Альваренга та захисник Роман Дідик розповіли про підготовку до недільного матчу проти Львова.

«Ми всі добре розуміємо, що це надзвичайно важлива гра. І не тільки через турнірну ситуацію, в якій ми зараз опинилися, але й тому, що це дербі, для нас це дуже важливо», – зазначив півзахисник Руху Фабрісіо Альваренга.

Також гравець додав, що футболісти Руху посилено готуються до протистояння зі Львовом.

«В матчі першого кола ми зазнали прикрої поразки від «Львова», тому прагнемо реваншу. Ситуація схожа з нашим протистоянням з Інгульцем, якому теж програли на виїзді, але потім переконливо обіграли його вдома», – додав аргентинський півзахисник.

Попри те, що Львів перебуває на останній сходинці турнірної таблиці, це команда, яка може бути небезпечною, зазначають в пресслужбі Руха.

«Львів уже програє 9 чи 10 ігор, можна сказати, що це «збиті льотчики», які в будь-який момент іще можуть вистрелити. Тому до цієї гри ми будемо підходити з максимальним налаштуванням», – сказав захисник Руха Роман Дідик.

Рух після 26-ти матчів знаходиться на 14-ій позиції в турнірній таблиці УПЛ з 24-а балами, Львів розташувався на останній сходинці й має в своєму активі три перемоги і чотири нічиї.