Любить росіян: колишній тренер збірної України хоче, щоб Спартак виграв Лігу чемпіонів

Переглядів 4992
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Любить росіян: колишній тренер збірної України хоче, щоб Спартак виграв Лігу чемпіонів
Рауль Ріанчо. Фото: ФК Динамо
Колишній тренер Динамо та збірної України Рауль Ріанчо продовжує робити дуже суперечливі заяви. На цей раз він заявив про своє бажання, щоб Спартак виграв Лігу чемпіонів.

Екстренер Динамо та української збірної Ріанчо не може дочекатися переходу російської футбольної спілки під юрисдикцію Азійської конфедерації футболу (АФК):

«Буде фантастично, якщо при переході російського футболу до АФК місцеві клуби братимуть участь у міжнародних турнірах. Клуби РПЛ створять чудову конкуренцію в азійському футболі. Нарешті ми побачимо Спартак у Лізі чемпіонів (азійській). Впевнений, що з таким складом і головним тренером червоно-білі здобудуть перемогу у цьому турнірі»,  — заявив Ріанчо.

Російські і не лише футбольні космонавти-функціонери до кінця не розуміють, що багато прогресивних країн Азії відмовляться грати з командою окупантів у відборі до ЧС-2026 (та й санкції ФІФА ще нікуди не зникли). Втеча з УЄФА може стати черговою ганьбою для росії.

У київському клубі Ріанчо пропрацював до завершення контракту наприкінці червня 2016 року,а потім став асистентом Андрія Шевченка у збірній України. Останнім місцем його роботи був московський Спартак.

X